Nou termen în procesul Popa, Ulici, Ștrango

Marți, 21 februarie, este următorul termen în cazul dosarului cu numărul 10.541/83/2011 în care sunt inculpați Mariana Popa, Ioan Ulici și Vasile Ștrango. Procesul celor trei este programat pentru ora 11.00.

Vă reamintim că la înfățișarea din 7 februarie, a lipsit avocatul Marianei Popa, Dan Șuta care a avut în dimineața aceleiași zile un proces la Oradea și nu a mai reușit să ajungă în timp util la Satu Mare, ceea ce a dus la o nouă amânare în procesul celor trei inculpați. De asemenea judecătorul Mihai Ciorcaș a respins cererea de refacere a rechizitoriului înaintată instanței de avocații Iuliana Aldea și Dan Șuta pe motiv că introducerea în rechizitoriu și a altor soluții care duc la disjungerea cauzei celor doi inculpați Mariana Popa și Ioan Ulici nu duc la nulitatea actului de sesizare a Tribunalului Satu Mare. Astfel că, instanța consideră ca fiind nefondată cererea celor doi apărători.
Tot în ședința din 7 februarie, Iuliana Aldea a depus o cerere solicitând instanței copii ale înregistrărilor făcute de DNA în cazul inculpaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.