Diana Varga,locul I la faza națională a concursului ”Mesajul meu antidrog”

Astăzi, 20 februarie, a avut loc premierea Dianei Varga, elevă în clasa a VIII-a la Școala cu clasele I-VIII ”Grigore Moisil” din Satu Mare care la faza națională a concursului ”Mesajul meu antidrog” de anul trecut (2011), a obținut locul I. Profesorii coordonatori ai elevei au fost consilierul educațional al școlii, Nicoleta Mihali respectiv profesorul de limba și literatura română, Carmen Pop.

Premiul a fost înmânat de către reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Satu Mare, dr. Celia Tincău și specialistul în educație-învățământ din cadrul instituției, Ștefania Boca în prezența elevilor. Evenimentul a avut loc de la ora 13.00, la Școala cu clasele I-VIII ”Grigore Moisil” Satu Mare. Pe lângă diplomă, Diana Varga a mai primit și un aparat foto și un mouse optic.

Tot cu această ocazie a avut loc lansarea ediției din acest an a Concursului Național ”Mesajul meu antidrog”. Tema ediției din acest an este ”Colorează-ți viața altfel … fără droguri”. Potrivit Ștefaniei Boca, în acest an elevii au posibilitatea să se înscrie la următoarele secțiuni: ”Pagină web”, ”Film scurt metraj”, ”Spot publicitar”, ”Fotografie digitală”, ”Eseu literar” și ”Arte vizuale”. Potrivit calendarului competițional elevii sunt așteptați să se înscrie în cursul lunii martie iar în aprilie lucrările vor fi transmise Agenției Naționale Antidrog unde vor fi evaluate în cursul lunii mai. Gala locală de premiere a câștigătorilor va avea loc în iunie.

Cei care doresc informații suplimentare cu privire la desfășurarea concursului se pot adresa specialiștilor CPECA Satu Mare, Piața 25 Octombrie, nr. 1, etaj 7, camera 8 sau pot suna la numărul de telefon 0261710900. De asemenea CPECA mai pune la dispoziția celor interesați și o adresă de email: cpecasatumare@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.