Carnaval la Asociaţia “Langdon Down Transilvania”


La centrul de zi al Asociaţiei “Langdon Down Transilvania” Satu Mare a avut loc vineri, 17 februarie, un eveniment care are deja tradiţie. Este vorba despre Carnavalul Down, acţiune ce a permis beneficiarilor asociaţiei să-şi demonstreze calităţile în încercarea de-a se transforma în personaje din poveste sau imaginare, îndrăgite sau temute.

Programul zilei de vineri a inclus mai multe activităţi creative, de întreceri şi distractive. Copiii şi tinerii asociaţiei au avut posibilitatea de-a confecţiona măşti creative, de-a decora baloane de carnaval, de-a se întrece în concursuri de degustare, de dans şi de recunoaştere a unor imagini, precum şi de a participa la jocuri distractive ca „scaunele muzicale” şi “puzzle handpaint”.

La eveniment au participat, ca invitaţi, şi cinci elevi-voluntari, respectiv două cadre didactice din partea Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Satu Mare, care au sprijinit desfăşurarea activităţilor şi au contribuit la crearea unui climat destins, distractiv şi familial.

Evenimentul s-a încheiat cu anunţarea rezultatelor concursului de costume şi măşti, urmată de înmânarea diplomelor şi de distracţie liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.