Tinerii liberali sătmăreni adună alimente pentru sinistraţi

Tinerii liberali sătmăreni au demarat o acţiune de strângere de alimente, haine şi medicamente pentru sinistraţii din judeţul Buzău şi pentru cei care se confruntă cu greutăţi din cauza gerului şi zăpezilor. Anunţul a fost făcut astăzi, 17 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul PNL Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene a TNL, Gheorghe Rişcău, preşedintele Organizaţiei Municipale a tinerilor liberali din Satu Mare, Adrian Pop şi unul dintre vicepreşedinţii de la nivel de judeţ, Vlad Chiorean. Potrivit celor spuse de Rişcău acţiunea se desfăşoară la nivelul organizaţiilor de tineret din întreaga ţară. „S-a decis ca fiecare organizaţie judeţeană să ajute câte o localitate din zonele cu probleme atât din judeţul Buzău cât şi din cele situate în sudul ţării. Noi, organizaţiua TNL Satu Mare, îi vom ajuta pe cei din Ghergheasa, o localitate din judeţul Buzău. Vom aduna timp de o săptămână şi jumătate alimente, haine şi în special medicamente, produse care vor fi apoi transportate în localitatea respectivă şi împreună cu organizaţia de tineret a PNL din Buzău vom distribui pachetele colectate. Avem locuri de colectare atât în supermarketurile din oraş cât şi la nivelul sediului judeţean din Satu Mare. Facem şi pe această cale un apel sătmărenilor, pentru ca cei care doresc să-şi ajute semenii, cu ce poate fiecare, să o facă”.

În altă ordine de idei vicepreşedintele TNL Satu Mare, Vlad Chiorean a vorbit despre „Gala premiilor TNL” care în acest an a ajuns la a VII-a ediţie. „Au fost propuse 15 categorii pentru premiere dintre care noi avem nominalizări pentru cinci. Trebuie să vă anunţ că TNL Satu Mare a obţinut trei premii în cadrul galelor din anii precedenţi şi avem convingerea că vom avea succes şi în acest an”.

Adrian Pop a vorbit despre „Balul Dragobetelui” care va avea loc pe data de 24 februarie, de la ora 20.00, la Score Pub. „Vom acorda şi câteva premii şi vom avea şi evenimente speciale precum: căsătorie pentru o seară, momente artistice dar şi o prezentare de modă. Prin acest demers dorim să atragem atenţia sătmărenilor asupra valorilor tradiţionale autohtone, cum ar fi în acest caz, ziua românească a iubirii”.

Scrie un comentariu