Târgul “Art Mariage” la a IV-a ediţie (foto)

Firme cu oferte variate în decoraţiuni de interior şi florale pentru nunţi, rochii şi buchete de mireasă, accesorii, torturi şi prăjituri, sculpturi în fructe, coafuri sofisticate, nelipsitele fântâni de ciocolată, oferte pentru fotografii, filmări şi sonorizări, cosmetică şi machiaj toate îmbrăcate într-un aer de romantism, sunt reunite pentru un răstimp de trei zile sub sigla ediţiei din acest an a Târgului de Nunţi “Art Mariage”. Evenimentul şi-a deschis porţile astăzi, 17 februarie, în fostul cinematograf “Luceafărul”, deasupra Centrului de dializă.

Deschiderea festivă a evenimentului a avut loc de la ora 13.00. În luarea de cuvânt Carmen Cădariu a salutat reprezentanţii celor 36 de firme prezente specalizate în oferirea serviciilor pentru organizarea de nunţi. “În acest an suntem la a IV-a ediţie şi le doresc participanţilor să aibă succes şi să încheie cât mai multe contracte. Un asemenea târg este util şi important nu numai pentru cei care doresc să se căsătorească ci şi pentru cei care au în vedere organizarea unor evenimente festive ori vin aici pur şi simplu din dorinţa de a admira creaţiile firmelor care expun”, a precizat Frăţilă.

Cei care doresc să vadă ofertele firmelor prezente la ediţia din acest an o pot face astăzi până la ora 20.00, sâmbătă, 18 februarie, în intervalul orar 10.00-20.00 iar duminică, 19 februarie, între 10.00 şi 18.00. Ineditul eveniment organizat de MP Public Relations va culmina duminică, la ora 19.00, cu parada rochiilor de mireasă şi cu un spectacol deosebit dar şi multe surprize în sala de spectacole a Teatrului de Nord Satu Mare. Contravaloarea unui bilet de intrare la târg este de 2 lei iar cel de intrare la spectacolul de duminică 15 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.