Cod roşu pentru ajutorarea sătmărenilor

Persoanele aflate la dificultate sau care trăiesc în condiţii precare, vârstnicii şi toţi cei care întâmpină greutăţi în aceste zile geroase de iarnă sunt aşteptaţi începând de vineri, 17 februarie, în intervalul orar 12.00-16.00 la cortul ridicat în Piaţa 25 Octombrie pentru a beneficia de alimente de bază dar şi de consultaţii medicale de specialitate. Iniţiativa de ajutorare aparţine Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare.

La întâlnirea de astăzi cu presa, senatorul social-democrat Valer Marian a declarat că “scopul nostru este să venim în sprijinul celor aflaţi în dificultate având în vedere că începând de ieri (miercuri, 15 februarie) şi în judeţul nostru a fost instituit codul portocaliu de ninsoare şi viscol. Astfel noi, cei de Organizaţia Judeţeană a PSD Satu Mare am hotărât să instituim codul roşu pentru ajutorarea semenilor noştri care trăiesc în condiţii mai precare, au posibilităţi materiale mai reduse sau care nu au nici măcar un adăpost oferindu-le alimente pentru hrana zilnică. Astfel începând de mâine, între orele 12.00-16.00 vom distribui aici în Piaţa 25 Octombrie alimente precum: conserve, pateuri, paste făinoase, făină albă, făină de mălai, ulei dar şi ceai cald. Am ţinut să ne întâlnim astăzi pentru ca informaţia să ajungă la populaţia municipiului şi judeţului Satu Mare. PSD este alături de oamenii aflaţi în suferinţă şi dorim să le asigurăm hrana de fiecare zi în aceste condiţiile meterologice vitrege”.

Tot cu această ocazie, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Dorel Coica a lansat o chemare pentru toţi cei care nu au un medic de familie sau nu au posibilitatea să beneficieze de consultaţii medicale să vină la cortul de pe platou “pentru că vom avea aici o echipă de medici care vor veni în ajutorul celor care au nevoie de serviciile noastre. Persoanele care au probleme mai serioase vor fi transportate către cabinetele noastre pentru a putea fi consultaţi iar apoi trataţi. De asemenea îi aşteptăm la Cabinetele Dr. Coica, pentru consultaţii gratuite, pe toţi cei care nu au posibilitatea să ajungă la un medic de familie”.

Un Comentariu la "Cod roşu pentru ajutorarea sătmărenilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.