Sâmbătă, start la “Grădi Dance 2012”


În sala mică de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc sâmbătă, 11 februarie, ora 17:00, concursul de dans între grădiniţe „Grădi Dance 2012”. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, sub egida Primăriei şi Consiliului Local Satu Mare, şi în colaborare cu Clubul de Dans „Crazy Dancers”.

În vederea participării la concurs s-au înscris patru grupe mari de la Grădiniţele nr. 1, 6, 33 şi Grădiniţa din Dorolţ, care, conform regulamentului competiţiei, pot prezenta orice stil de dans (de societate, popular, balet, modern, hip-hop, break, step, sportiv etc.).

Juriul va fi alcătuit din Cristian Cordea Mikle, antrenor de dans sportiv din 1996 şi arbitru de dans sportiv din 2007, Nicu Sever Miclăuş, inspector şcolar pentru activităţi extraşcolare şi coregraf de dansuri populare, coordonatorul formaţiei de muzică şi dansuri populare „Codrişorul”, precum, şi Greta Bandula, coregrafă şi coordonatoare a Clubului de Dans „Crazy Dancers”, dansatoare de 20 de ani, studentă în anul II de ani la Universitatea de Arte „Vatra” din Baia Mare.

Un scurt moment artistic va fi susţinut de Ariana Pop, elevă la Şcoala de Arte Satu Mare. Preţul unui bilet de acces va fi 10 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.