Cupa Liceelor, la start şi la Satu Mare! Iată cum te poţi înscrie

Cupa liceelor revine in forta. In acest an, cea mai populara competitie dedicată elevilor de liceu se va desfasura in 21 de orase, printre care si in Satu Mare. Daca nu ati participat inca la o competitie de acest fel, atunci acum aveti aceasta posibilitate. Pasiune, talent, spirit de sacrificiu! Toate ingredientele pentru o intrecere grozava intre liceeni. Avind girul ministerului invatamintului, competitia de anul acesta, organizata de Coca Cola si Gazeta Sporturilor, cu sustinerea Vodafone, Adidas si FRF, anunta o noutate: extinderea la nivel national.

Orase participante

In acest moment inscrierea este in desfasurare! Sunt 21 de orase + Bucuresti care au intrat in joc: Alba Iulia, Vilcea, Botosani, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Tirgu Mures, Baia Mare, Buzau si Satu Mare.

Cum te poti inscrie?

Pentru a-ti inscrie liceul trebuie sa urmezi pasii:
1) Intri in pagina de inscriere: http://coke-fotbal.gsp.ro/index.php
2) scrii datele tale si ale profesorului de sport
3) descarci formularul de inscriere
4) incarci sau nu fotografie, e la libera ta alegere
5) dai click pe “Trimite” si astfel datele completate de tine ajung in siteul organizatorilor. Dupa ce ai printat formularul de inscriere, ai grija ca acesta sa ajunga la profesorul tau de sport pentru a fi completat si oficializat! Odata inscris, poti incepe antrenamentele cu echipa ta pentru a fi in forma la cea mai populara competitie dedicata liceenilor.

Mecanismul competitiei
350 de licee din intreaga tara au sansa de a intra in competitie pentru Cupa Coca-Cola 2012. Daca si tie iti place sa joci fotbal in curtea scolii si ai intre 14 si 19 ani, inscrie-ti echipa din liceu alaturi de profesorul antrenor in perioada 9 ianuarie – 17 februarie 2012!

Vor fi trei faze:

Faza pe oras:
27 februarie – 31 martie 2012 – faza pe tara:
– Echipele de baieti inscrise din 20 de orase se vor lupta intre ele pentru ca cele mai bune echipe sa mearga mai departe in competitie in faza pe regiune.

23-25 martie si 30 martie – 1 aprilie 2012 – faza pe Bucuresti:
– Echipele de baieti si fete din Bucuresti intra in teren si isi disputa locurile direct pentru turneul final.
– Echipele din Bucuresti nu vor trece prin faza pe Regiune.
– In finala vom avea din Bucuresti 2 echipe de baieti si 4 echipe de fete.

Faza pe regiune
20 – 29 aprilie 2012:
– Echipele de baieti castigatoare din fiecare oras din tara in afara de capitala se intrec pentru a fi cele mai bune din regiunea lor.
– Primele echipe din fiecare regiune intra in turneul final.

1. Regiunea de Est cu centrul la Iasi
– Vor juca echipe din orasele: Iasi, Botosani , Galati, Braila, Bacau

1. Regiunea de Sud cu centrul la Ploiesti
– Vor juca echipe din orasele: Ploiesti, Constanta, Buzau, Pitesti, Craiova

2. Regiunea de Vest cu centrul la Timisoara
– Vor juca echipe din orasele: Timisoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Satu Mare

3. Regiunea de Centru cu centrul la Cluj
– Vor juca echipe din orasele: Cluj, Sibiu, Tg Mures, Brasov, Vilcea

Turneul final
18 – 20 mai 2012:
– Echipele finaliste din competitia de baieti si de fete isi disputa Cupa Coca-Cola 2012 la Bucuresti la Sala Polivalenta, iar noi vom afla echipa castigatoare din fiecare competitie!

– In turneul final de baieti vor juca 6 echipe (4 din tara si 2 din Bucuresti) in timp ce in turneul pentru fete vor juca 4 echipe (cele din Bucuresti).

Premii
Marea echipa castigatoare, atat de la baieti cat si de la fete, are locuri rezervate in sferturile de finala Euro 2012! Traiti emotiile fotbalului adevarat in direct la cel mai mare eveniment fotbalistic din Europa! A doua echipa clasata, din ambele categorii, are locuri rezervate la un meci profesionist de fotbal chiar pe Arena Nationala Bucuresti!

Ambasadori
Ambasadorii acestei competitii vor fi doi fotbalisti celebri. Ciprian Tatarusanu si Vlad Chiriches (Steaua) vor sustine, promova si poate chiar iti vor fi alaturi in timpul turneului. Deasemenea, trebuie amintit faptul ca jucatori ca Radu Stefan (Lazio), George Ogararu (Sion) sau Sorin Paraschiv (Concordia) s-au aflat printre tinerii care au jucat pentru Cupa Liceelor. Urmatorul poti fi chiar tu!

ATENTIE! Data limita a inscrierilor este 17 februarie 2012!

Mai multe amanunte aici: http://coke-fotbal.ro/index.php

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.