Pagube de 140.000 lei în urma unui incendiu la o casă din Odoreu

Focul a făcut astăzi, 8 februarie, prăpăd la casa Danei P., de pe strada Plopilor nr. 50 din Odoreu. Pompierii au ajuns la fața locului la ora 11.24.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș” Satu Mare, Aurel Ulici ”ardea tavanul, interiorul casei și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70 m.p. cu pericol de propagare la întreaga casă și la locuința învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 12.45”. Focul a mistuit materialul lemnos din componența planșeului pe o suprafață de aproximativ 70 m.p., acoperișul pe o suprafață de 20 m.p., mobila de bucătărie, biblioteca, electrocasnice, dulapuri, mese, covoare și haine. De asemenea, s-au degradat aproximativ 180 m.p. de tencuială, țigla pe o suprafață de aproximativ 40 m.p., covoare, mobilă, geamuri termopane și ușa de la intrare. Pompierii spun că incendiul a fost cauzat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Pagubele produse de incendiu sunt de aproximativ 140.000 lei, iar datorită intervenției pompierilor militari s-a reușit salvarea a restului casei de locuit și casa învecinată în valoare de aproximativ 800.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.