Dorin Pop nu își dorește un nou mandat de președinte a PP-DD

Președintele interimar al Organizației Județene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare, Dorin Pop, este decis să nu mai candideze pentru funcția de președinte a filialei la alegerile interne care urmează la nivelul organizațiilor locale din județ. Scrutinul intern va fi organizat doar după evaluarea filialei județene și a celor din teritoriu care va avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.

”Chiar zilele trecute am vorbit cu conducerea centrală de la București și mi-au spus că cel mai probabil săptămâna viitoare vor efectua un tur de evaluări în șapte județe din Ardeal, printre care și la Satu Mare. Experiența din țară arată că după evaluările făcute în cel mult două săptămâni se organizează alegeri interne” spune Pop.

În ceea ce privește candidatura acestuia pentru funcția de președinte, Dorin Pop spune că ”e nevoie de cineva mai bun ca mine. Eu nu am experiență politică și consider că partidul merită mai mult”. Cu toate că, așa cum recunoaște chiar el se vehiculează câteva nume în ceea ce privește candidaturile pentru funcția de președinte ”de la nivel central ni s-a interzis să dăm publicității vreun nume și asta până după evaluarea organizației județene. Cei de la București nici nu vor să audă să nu mai candidez dar eu sunt convins că partidul merită mai mult și are nevoie de un președinte cu experiență”.

Potrivit interlocutorului delegația centrală va verifica corectitudinea păstrării datelor, existența organizațiilor locale declarate și să vadă dacă nu s-au făcut eventuale falsuri la nivelul organizațiilor pe care le controlează.

Un Comentariu la "Dorin Pop nu își dorește un nou mandat de președinte a PP-DD"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.