Din amânare-n amânare în dosarul Popa, Ulici, Ștrango

Instanța a respins astăzi, 7 februarie, cererea de refacere a rechizitoriului în cazul dosarului cu numărul 10.541/83/2011 în care sunt inculpați Mariana Popa, Vasile Ștrango și Ioan Ulici, înaintată în urmă cu o săptămână instanței de către avocații Iuliana Aldea și Dan Șuta. Ședința a avut loc de la ora 13.00.

La înfățișarea de astăzi au fost prezenți toți cei trei inculpați dar a lipsit Dan Șuta care, a avut tot astăzi un proces la Oradea și până la începerea ședinței de la Satu Mare nu a reușit să ajungă. Potrivit președintelui de ședință, judecătorul Mihai Ciorcaș, solicitarea apărătorilor inculpaților este nefondată. Cu toate acestea instanța a hotărât o nouă amânare din cauza absenței lui Dan Șuta, avocatul Marianei Popa. Judecătorul Mihai Ciorcaș a precizat că introducerea în rechizitoriu și a altor soluții care duc la disjungerea cauzei celor doi inculpați Mariana Popa și Ioan Ulici nu duc la nulitatea actului de sesizare a Tribunalului Satu Mare și nu presupun refacerea rechizitoriului.

Apărătorul lui Ioan Ulici, Iuliana Aldea a solicitat copii ale înregistrărilor efectuate de către procurorul DNA, motiv pentru care a înaintat și o cerere scrisă instanței. Următorul termen a fost stabilit de Mihai Ciorcaș pe data de 21 februarie, ora 11.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.