Valer Marian îl somează pe prefect să-şi dea demisia în 24 de ore

Aproximativ 60 de persoane s-au adunat astăzi, 6 februarie, în fața Lupoaicei pentru a saluta demisia Guvernului Boc. Mitingul a avut loc de la ora 15.00.

”Sărbătorim astăzi o mare victorie a românilor protestatari care au rezistat mai bine de trei săptămâni în ciuda gerului de afară. Sărbătorim astăzi căderea Guvernului Boc. Astăzi au fugit șoriceii Emil Boc, Traian Igaș, Elena Udrea, Sulfina Barbu dar șobolanul se află încă la Palatul Cotroceni și miroase tot mai mult acolo la căldură așa că va trebui să-i găsim un loc mai răcoros” a spus în luarea de cuvânt senatorul social-democrat Valer Marian, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare.

Potrivit demnitarului sătmărean ”astăzi am obținut o mare victorie dar bătălia nu s-a sfârșit. Va trebui să cerem plecarea președintelui Traian Băsescu, iar la Satu Mare plecarea prefectului Radu Giurcă, al adjunctului șefului IPJ, Sorin Pășcălău, numit în funcție de ministrul Igaș, a șefului SRI Satu Mare și a directorului Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Dan Maier dar așteptăm și plecarea altora care se simt cu musca pe căciulă. E spre binele lor, a județului dar și a acestei țări. Aștept 24 de ore. Dacă nu pleacă, atunci joi vom organiza un mare miting și un marș în tot orașul și vom prelua controlul asupra Pieței 25 Octombrie”.

Cei prezenți la mitingul de astăzi au scandat lozinci precum: ”Jos Băsescu”, ”Vrem anticipate. Nu comasate” sau ”Băsescu dăunează grav sănătății”. Scandările au fost întrerupte de câteva piese cântate de folkistul sătmărean Tavi Bud. La mitingul de astăzi au mai fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Mircea Govor, deputatul social-democrat Gheorghe Ciocan, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, Aurelia Fedorca, președintele Tinerilor Social Democrați (TSD) Satu Mare, Ciprian Ardelean dar și directorul Bibliotecii Județene (BJ), Mircea Ardelean.

5 Comentarii la "Valer Marian îl somează pe prefect să-şi dea demisia în 24 de ore"

 1. anca   7 februarie 2012 at 12:14 pm

  jos basescu, jos basescu! bine USL! Macar voi aveti curajul sa spuneti un NU curat acestei guvernari de cacat! Sunteti curajosi si demonstrati ca va pasa de romani si de situatia critica in care au ajuns din cauza unor ministri fara habar si din cauza lui Boc care a observat ca nu e dorit si ca nu poate sa faca nimic aflat fiind in aceasta situatie ! Basecu sa plece acasa! E cel mai denaturat presedinte din 90 incoace! Usl tine-o tot asa! Succes!

  Răspunde
 2. tamyctm   7 februarie 2012 at 2:32 pm

  draga Anca documenteaza-te inainte sa-ti deschizi gura,,,,,,

  Răspunde
 3. Teo   7 februarie 2012 at 2:34 pm

  tine aici unu pe un copilas la miting la sub -10 grade. ar trebui sesizata protectia copilului. chiar am sa fac o sesizare

  Răspunde
 4. casian   7 februarie 2012 at 2:45 pm

  anca daca basescu e cel mai denaturat presedinte atunci iliescu ilici cum naiba a fost? asta era sa ne bage pe toti in mormant , aia a fost dictatura nu ce e acum

  Răspunde
 5. ioana   8 februarie 2012 at 5:15 am

  v-as da matura in mana sa faceti ceva cu adevarat benefic pt tara……nu sa va ocupati de prostii.

  Răspunde

Scrie un comentariu