Bărbat găsit mort la Moişeni

Un bărbat din Moişeni a fost găsit fără suflare marţi, 31 ianuarie. Oamenii legii au fost anunţaţi despre decesul acestuia în jurul orei 14.00.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ”bărbatul locuia în casă împreună cu fiica lui, o femeie de 34 de ani. Am înţeles că nu aveau încălzire în casă. Victima suferea de o afecţiune la nivelul membrelor inferioare ca urmare a mai multor fracturi, motiv pentru care se deplasa mai greu. Am înţeles de la colegi că bărbatul locuia la etajul casei iar fiica acestuia la parter. Însă cadavrul victimei a fost găsit într-o altă cameră decât cel în care dormea. Probabil că a coborât din pat după care i s-a făcut rău şi a căzut”. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de fiica acestuia care a anunţat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Cu toate că locuinţa era neîncălzită se pare că bărbatul nu a murit din cauza frigului. Roxana Cristea spune că necropsia a relevat faptul că acesta a decedat din cauza unui complex de afecţiuni. Medicii spun că moartea bărbatului a fost cauzată de brohopneumonie, insuficienţă respiratorie şi de un infarct miocardic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.