Şocant! A murit sfâşiată de maidanezi

O femeie de 71 de ani a avut parte vineri, 27 ianuarie, de o moarte ruptă din filmele horror. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit sfâșiat de câini de către două persoane care au observat doi câini dintre care unul avea în gură … o mână de om.

Cei doi au văzut îngroziți trupul plin de sânge al femeii zăcând lângă digul de pe malul drept al Someșului, lângă Stația de Epurare. Speriați de-a binelea au anunțat imediat poliția însă femeia nu a mai putut fi salvată. Potrivit unor surse neoficiale femeia obișnuia să facă acest traseu zilnic purtând lapte la câteva persoane. Oamenii legii spun că femeia a fost pur și simplu mâncată de vie de doi maidanezi extrem de agresivi și că a murit din cauza hemoragiei extrem de mari provocate de leziunile de pe corp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit vineri, în jurul orei 16.00.

4 Comentarii la "Şocant! A murit sfâşiată de maidanezi"

 1. tac'su   30 ianuarie 2012 at 11:40 pm

  ar fi interesant de stiut daca cainii erau sterilizati sau nu!

  Răspunde
 2. Teo   31 ianuarie 2012 at 12:43 am

  Unde sunt persoanele de la free life? cand a venit vorba de eutanasiere repede au protestat! poi faceti ceva cu cainii astia daca tot ii vreti in viata!!!

  Răspunde
 3. teo2   31 ianuarie 2012 at 6:38 pm

  Bey,idiotule,ce legatura are stampila primariei cu coada vacii?De ce nu sari asa cand un idiot de 21 de ani ucide 4 oameni fiindca conduce BMW cu 220 la ora prin oras????

  Răspunde
 4. erik   1 februarie 2012 at 12:04 am

  jos cainii

  jos cainii

  jos jos cainii sunt cei mai rai protest inpotriva cainilor

  uuuuu

  Răspunde

Scrie un comentariu