Nistor şi-a dat din nou în petec la şedinţa CJ


Un nou show marca Ioan Nistor s-a petrecut la sfârşitul şedinţei Consiliului Judeţean Satu Mare organizată luni, 30 ianuarie. Deşi mulţi dintre consilierii prezenţi ar fi putut băga mâna în foc că Ioan Nistor, colegul lor, nu va interveni la finalul şedinţei, în stilul care l-a consacrat, acesta nu s-a putut abţine.

Mai întâi, Ioan Nistor, care a demonstrat că deşi este consilier judeţean de o bună bucată de vreme nu are habar despre proceduri şi despre cum decurg lucrurile, s-a plâns că nu s-a ţinut cont de solicitarea formulată în privinţa premierii, în cadrul ediţiei de anul trecut a Galei Laureaţilor Sătmăreni, a dr.inginerului Ioan Chiorean de Oaş, în vârstă de 90 ani, care a avut o activitate spectaculoasă în domeniul agriculturii şi a scris 32 de cărţi. De asemenea, consilierul PDL a declarat că după ce a aflat vestea că nu va fi premiat, Ioan Chiorean de Oaş a decedat.

Pe de altă parte, consilierul PDL a atras atenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare că în ultima perioadă, atât el cât şi familia sa au fost ameninţaţi prin intermediul telefonului mobil, chiar şi noaptea la ora 2:00, când se afla cu soţia în pat. Ioan Nistor a afirmat: „Sunt convins că două dintre ameninţări au venit din partea preşedintelui uslaşilor, pardon, USL Satu Mare”! Acesta a mai afirmat că şi în timpul primului marş de protest al angajaţilor de la Electrolux i s-a atras atenţia că unii şi-ar fi exprimat dorinţa de-al ataca.

În privinţa celor afirmate cu referire la premierea lui Ioan Chiorean, vicepreşedintele Adrian Ştef i-a explicat că toate propunerile formulate în vederea premierii au fost analizate de comisia constituită în acest scop, şi că de fapt, lista celor premiaţi a fost aprobată în şedinţă de consilierii judeţeni.

Referitor la ameninţările de care s-a plâns Ioan Nistor, preşedintele Csehi Arpad i-a atras atenţia că şedinţa Consiliului Judeţean nu este cadrul potrivit pentru prezentarea unor astfel de aspecte şi că are dreptul să apeleze la lege în vederea identificării şi pedepsirii celor incriminaţi.

9 Comentarii la "Nistor şi-a dat din nou în petec la şedinţa CJ"

 1. mishu   31 ianuarie 2012 at 12:20 am

  Jiji de Satu Mare:))

  Răspunde
 2. nora   31 ianuarie 2012 at 10:48 am

  Nu vad alt ipochimen mai reusit decat asta sa-i traga in jos pe PDL-isti! De parca ar putea ajunge mai jos! Omu-i de-o prostie rara!

  Răspunde
 3. norbi   31 ianuarie 2012 at 6:01 pm

  omu are un pic cu capu probabil de la prea multe banane confiscate si revandute

  Răspunde
 4. muppet   31 ianuarie 2012 at 8:16 pm

  ce fata de prost are. Don Pishote in persoana

  Răspunde
 5. carina   1 februarie 2012 at 11:20 am

  Cum adica ce fata are? Emana inteligenta nativa, tipic pedelista! Du-te Nistor, du-te Nistor, du-te si lasa-ne!!!

  Răspunde
 6. avivo   1 februarie 2012 at 10:36 pm

  "banane confiscate si revandute" ce tare :))))))))))))))))))))

  Răspunde
 7. avivo   1 februarie 2012 at 10:36 pm

  banana JOe :)) :)) :)) :)) :))

  Răspunde
 8. sa traiti bine!!!   2 februarie 2012 at 12:02 pm

  ai de …. lui de troglodit!!!

  Răspunde
 9. anonim   30 martie 2012 at 11:24 am

  Jiji afara din ghencea!!! …hopa ca pe asta nul cheama asa da Oricum afara cu El ca poate daca pleaca o sai dea astia un premiu la gala laureatilor :))

  Răspunde

Scrie un comentariu