Godîncă și-a recunoscut vinovăția

Consilierul municipal PD-L, Dumitru Godîncă și Ioan Paul, angajatul SC Transgaz SA și-au recunoscut vina în cursul audierilor astăzi, 27 ianuarie, în fața procurorilor DNA. Asta înseamnă că cei doi nu vor mai fi prezentați instanței în vederea arestării preventive pentru următoarele 29 de zile ci vor fi trimiși cât mai curând în judecată. În aceste condiții, procurorii se așteaptă la un proces fulger în cazul celor doi inculpați.

În perioada februarie – martie 2011, inculpaţii Dumitru Godîncă, şef sector Satu Mare la SC Transgaz SA şi Paul Ioan, angajat la sectorul Satu Mare al SC Transgaz SA, au pus în executare hotărârea de a introduce din Ucraina în România, în mod repetat, cantităţi de câte 200 de baxuri cu ţigări prin alte locuri decât cele stabilite pentru controlul vamal. În acest sens, inculpaţii au luat legătura cu doi angajaţi din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare şi le-au oferit suma de peste 10.000 euro pentru ca aceştia să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să le permită introducerea în ţară a baxurilor cu ţigări în modalitatea descrisă mai sus. Pentru că inculpatul Dumitru Godîncă nu a mai ajuns la o înţelegere cu furnizorii ţigărilor din Ucraina, întreg planul infracţional nu a mai fost finalizat.

8 Comentarii la "Godîncă și-a recunoscut vinovăția"

 1. anca   27 ianuarie 2012 at 2:17 pm

  pe toti pdl-isti ii baga la zdup…hahahahahahahahahahah…aviz la cei care is la rand……….hahahahahahahaha

  Răspunde
 2. Godinca Dumitru   28 ianuarie 2012 at 4:42 pm

  Vinovatia mea o reprezinta o discutie de acum un an,provocata de agenti sub acoperire,avuta la masa unui restaurant unde eram la o petrecere. Recunoasterea vinovatiei,este de fapt acceptarea faptului ca acea discutie a avut loc. Mita evocata reprezinta o suma calculata de catre DNA care s-ar fi obtinut,daca s-ar fi consumat faptic,cea ce nu s-a intimplat si nici nu s-au efectuat actiuni pentru a fi puse in practica discutiile. Totul a ramas la nivel de discutie de care eu uitasem,iar altii nu. Trageti concluzii. Va multumesc

  Răspunde
 3. nora   28 ianuarie 2012 at 8:44 pm

  Da, atat nu intelege d-nul Godinca ca cea mai mare vina a lui e faptul ca e membru PDL…in Satu Mare! Adica ,,raza" teritoriala Oradea !

  Răspunde
 4. GEG   4 martie 2012 at 1:35 am

  Anca numai romanii sunt in stare sa se bucure de raul cuiva.Uitate la cei din UDMR cit sint de uniti.Esti o femeie spurcata.

  Răspunde
 5. GEG   4 martie 2012 at 1:41 am

  Veti vedea ca vor deraia de la subiect ca sa gaseasca motive sa nu se lase.Vor cu orce pret sa nu se lase.Fiti pe faza si veti vedea.

  Răspunde
 6. GFG   4 martie 2012 at 2:32 am

  Astazi diabolici lucreaza cu dracu dar cu ala nu e joaca ca o sa-i duca bu

  Răspunde
 7. LUP   4 martie 2012 at 1:44 pm

  CURATENIE. ENGHLEZEASCA de INALTA TENSIUNE a GAZULUI sunt unele jocuri de puzzle pe o tabla goala in care jucatorii lipsesc dar creati imaginari cu atac pentru inlocuirea si mutarea facuta prima data din revolta ca inteligentul nu poate fi altfel atacat deoarece dormea,visa si visul e interzis se vrea controlat.

  Răspunde
 8. LUCIDUL   4 martie 2012 at 7:17 pm

  Ce lego,ce combinatie interesanta ,ce minte odihnita in corp satul de pe spatele poporului.Aratatine tigarile ca sa va credem ca degeaba veniti cu alceva ca nu mai credem azi in nimic decit in convingerea ca sunteti in stare de orce,sunteti diabolici cum zice GFG.Domnilor in piata mare persoane ofera tigari,valuta si de ce nu mergeti pe fir ca sa ii prindeti?Citesc persoane cu trafic de tigari si numai initialele se trec in ziar si la cei care nu aduc si ii invinuiti le faceti o reclama ca sa-i defaimati.Rusine,rusine pentru cine face asa ceva sau poate ca ii faceti reclama ca sa demonstrati ca e curat si numai asa poate urca furtunos in virf.Avem nevoie de oamenii ca Godinca ca tine cu poporul si zic asta ca grupul PDL s-a opus la ridicarea preturilor la florisal sau poate asta e problema?Ar trebui sa va ocupati de chestii serioasa ca sa va demonstrati valoarea institutiei si gainariile sa fie ultima dumneavoastra ocupatie.

  Răspunde

Scrie un comentariu