,,Cupa Satu Mare la floretă, cadeţi” , sâmbătă şi duminică la Satu Mare


Sâmbătă şi duminică, la Satu Mare se va desfăşura cea de-a treia ediţie a competiţiei internaţionale de scrimă ,,Cupa Satu Mare la floretă, cadeţi”. Evenimentul este organizat cu susţinerea materială şi financiară a Federaţiei Române de Scrimă şi a Clubului Sportiv Satu Mare şi se va desfăşura în două săli în paralel (sala de scrimă “Alexandru Csipler” , respectiv sala veche a Liceului cu Program Sportiv).

Sâmbătă, 28 ianuarie, în prima zi a competiţiei, va avea loc concursul individual de floretă feminin, de la ora 19:00 fiind prevăzute semifinalele, de la ora 20:00, finala, iar de la 20:30 festivitatea de premiere.
A doua zi, duminică, 29 ianuarie, de la ora 14:30 vor avea loc semifinalele la floretă masculin, urmate, de la 15:30, de finală, iar de la ora 16:00 de finala la floretă feminin pe echipe. Festivitatea de premiere este prevăzută pentru ora 17:00.

La competiţie vor participa 56 de floretiste din Bielorusia, Ungaria, Georgia, România, Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina şi Statele Unite ale Americii. La băieţi, nefiind competiţie oficială, nu se ştie numărul participanţilor, ca atare înscrierea prealabilă nu este obligatorie, dar se speră că vor fi cel puţin 40 de concurenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.