Expoziție de icoane la Casa Creației

25 de elevi de la Școala cu clasele I-VIII Culciu Mare și-au expus astăzi, 18 ianuarie, lucrările de artă în holul Centrului de Creație Satu Mare. Evenimentul a fost vernisat de la ora 15.00.

Intitulat sugestiv ”Lăsați copiii să vină la mine!”, expoziția conține o serie de icoane pe sticlă lucrate de către elevii școlii îndrumați de profesorul Alin Pop, coordonatorul proiectului. Despre creațiile copiilor au vorbit vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, directorul Centrului de Creație, Felician Pop și profesorul Alin Pop. Substratul muzical a fost asigurat de Corul Liceului Teologic ”Nicolae Steinhardt” Satu Mare.

2 Comentarii la "Expoziție de icoane la Casa Creației"

 1. lorant   18 ianuarie 2012 at 11:15 pm

  asa fratilor.indocrinati in continuare!asa trebuie.

  educatii pe copii dupa biblia care zice " nu venerati chipuri cioplite" si dupa puneti copii sa le faca si sa le venereze!

  in 10 ani vom avea religia "termopanialal" ca doar se educa la scoala cu indrumarea idiotilor!

  Răspunde
 2. alin   20 ianuarie 2012 at 12:24 am

  da de ce esti acru la vorba frate dreptcredincios? Fii plin de compasiune, milos si roaga-te pentru cei care pot mai putin decat tine. Ei sunt oameni putintei cu duhul, niste suflete ratacite, dar tu, care ai gasit calea cea dreapta a mantuirii, tu de ce mustesti de ura ?

  Răspunde

Scrie un comentariu