Revelionul Muzicanţilor a ajuns în acest an, la cea de-a XXVI-a ediţie

Revelionul Muzicanților din acest an va avea loc vineri, 27 ianuarie, la Restaurantul Daemi din Piaţa Libertăţii. Cheful va începe la ora 20.00, iar preţul unui bilet “care include tot” a precizat Mircea Deac, este de 120 de lei de persoană.

Despre Revelionul Muzicanților au vorbit astăzi, 17 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Restaurantul “Daemi” din Satu Mare principalul organizator al evenimentului, Mircea Deac, cântărețul de muzică populară Petrică Mureşan, profesorul de muzică, Adrian Brodi şi inspectorul zonal din cadrul Uniunii Producătorilor de Fonograme din România (UPFR), Dacian Codreanu.

”Deşi anul trecut am zis că ajunge deoarece am ajuns la cea de-a XXV-a ediţie, totuşi, la cererea unora, în acest an vom organiza cel de-al XXVI-a Revelion al Muzicanţilor. Așteptăm cât mai mulţi muzicanţi deoarece este noaptea lor, când pot şi ei să se distreze. De altfel, se ştie că muzicanţii sunt ocupaţi în Noaptea de Revelion asigurând buna dispoziţie la petrecerile unde sunt invitaţi să cânte”.

Mircea Deac a vorbit în câteva cuvinte şi despre începuturile acestui demers. “Primul Revelion al Muzicanţilor a avut loc în 1985 la Restauratul Aurora. Au fost şi două ediţii care nu s-au organizat, şi anume, în 1990 din cauza Revoluţiei iar cea de-a doua, din 2001, din cauza formaţiei Sol grup denumit de către organizatori Na-SOL care a vrut să transforme evenimentul într-ul chef al muzicii de prost gust” a mai şinut să precizeze Deac.

În noaptea petrecerii va avea loc şi o discuţie cu restul muzicanților pentru a pune bazele unei asociaţii a muzicanţilor la Satu Mare. ”Nu ne-am gândit încă la un nume. Suntem mulți muzicanți în oraş şi ne-am gândit să facem o asociație, să ne apărăm interesele”.

Cei care doresc să petreacă la Revelionul Muzicanţilor trebuie să ştie că pot cumpăra bilete unul dintre organizatori, la următoarele numere de telefon: Mircea Deac (0722733215), Petrică Mureşan (0745259322), Dacian Codreanu (0740429525). Preţul unui bilet este de 120 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.