”Suntem cea mai extinsă rețea hotelieră cu servicii all inclusive din țară”

Penitenciarul Satu Mare nu este unul ”suprapopulat”. ”Fiecare deținut își are patul său” a declarat astăzi, 17 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată în sala mica de ședințe a Consiliului Județean (CJ), directorul instituției, Ioan Iuga. La întâlnirea cu presa a fost present și directorul general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, chestorul Ioan Băla, respectiv purtătorul de cuvânt al instituției sătmărene, Raluca Dimulescu.

În ceea ce privește prezența sa la Satu Mare, Ioan Băla spune că este vorba despre ”activitatea de evaluare a penitenciarelor care are loc în cursul acestei luni. La Satu Mare nu au fost incidente majore ca și în alte instituții din cadrul sistemului”. De altfel, conferința de presă a început cu o întârziere de 45 de minute din cauza unei ședințe la care a fost prezent prefectul județului, Radu Giurcă șI ”tot suflul” Penitenciarului Satu Mare. La final au ieșit atât de mulți angajați în uniformă din sală, încât te întrebai pe bună dreptate: ”Oare cine mai păzește deținuții?”.

Una peste alta, chestorul Ioan Băla consideră activitatea Penitenciarului Satu Mare una pozitivă. Ioan Iuga a declarat că dacă în medie, până anul trecut un număr de 70 de deținuți erau folosiți la munca plătită ”în acest an am început cu 120 de deținuți”. Mai în glumă mai în serios, chestorul Ioan Băla a precizat că ”suntem cea mai extinsă rețea hotelieră cu servicii all inclusive din țară”.

În ceea ce privește numărul de deținuți, Ioan Iuga a declarat că ”Penitenciarul din Satu Mare nu este unul suprapopulat. Fiecare deținut își are patul său. În prezent, la Satu Mare avem 508 deținuți iar capacitatea Penitenciarului este de 555 locuri”.

4 Comentarii la "”Suntem cea mai extinsă rețea hotelieră cu servicii all inclusive din țară”"

 1. mihai   30 ianuarie 2017 at 8:19 am

  ESTI UN OM SLAB IOANE , MAI BINE STATEAI IN MURES DECIT IN TIMIŞ!
  MĂ TOT INTREB CUM POTI SA AI UN CARACTER ASA MIZERABIL…
  CUM AI PUTUT SA FI UN OM SLAB, DE NIMIC…
  SA ITI VINZI SUBALTERNI CA IUDA PE HRISTOS, SA II JEFUIESTI PINA SI DE SUFLETUL DIN EI, TI SE PAREA DEMN DE UN OM LUCRURILE ASTEA?
  CE SPEȚA JOASA DE OM TREBUIE SA FI FOST IN SINEA TA …CE ANTURAJE DE GUNOI TREBUIE SA FI AVUT…
  MULT AI DISTRUS…VALOAREA TA E ZERO…

  Răspunde
 2. Dacul   18 februarie 2017 at 9:20 am

  Un jeg de om , un mafiot mizerabil , ai fost intr o functie bă securistule sa aduci un serviciu țări tale nu americanilor te ai facut frate cu dracul si ai ramas drac.
  Ai ucis in bataie pe unul din evadati , ai vazut singele ai dat mai tare ca un psihopat , e crimă nebunule , l ai trimes in 4 scinduri …, nu te ai oprit aici ti ai continuat nebunia , mă intreb esti constient de ce faci sau trebuia sa fi inchis intr un ospiciu ?
  Esti acoperit , cei ca tine au distrus si distrug tara ,
  pina nu va distruge intr o zi si cel de sus pe voi , atunci va fi bine si pentru ceilalti mă psihopatule.
  Din ce e ai dat tu altora e pastrata o portie si pentru tine si neamul tău, te ai ascuns dupa oameni adevarati sa nu fi vazut si tras la raspundere , numai ca si pe ăia I ai parazitat..se apropie ziua judecstii si pentru tine si gasca ta de mizerabili.

  Răspunde
 3. ion   23 februarie 2017 at 6:57 am

  DIAVOL DE OM CE ESTI TU SI BUHAII DIN SRI , CUM TI AI FACUT TU CARIERA PE CADAVRELE ALTORA IDEM ORTACII TAI GENERALI SIE , DIAVOLI DE OAMENI CUM ATI SEMANAT VOI BLESTEMELE NATIUNI INTREGI SI A GENERATIILOR VIITOARE , PESTE VOI SI NEAMUL VOSTRU DE PARAZITI CE VA LAFAITI PE BANII TARII, BLESTEMATI OAMENI SUNTETI , HOTI , PREACURVARI , NU TI A AJUNS CA AI CURVĂRIT CU SUBLATERNELE DAR AI CAUTAT SA LE OMORI SUFLETUL IN ELE MA SATANIST BOLNAV CE ESTI…
  NUNTE AI GINDIT MA DIAVOLE CA TE BLASTAMA OAMENI LA CARE LE AI INEGRIT VIITORUL SI CERUL DEDEASUPRA ?..PE TINE SI TOT NEAMUL TAU , PE TOVARASII TAI PARAZITI DIN SRI CARE UMBLA TOATA ZIUA NUMAI SA FURE DIN BANUL PUBLIC, JEGURI DE OAMENI …E SARACIE IN TARA SI VOI O MAI PARAZITATI…
  DE UNDE ARE IULIAN DASCALU BANI DE MALL?? IA SPUNE MĂ EXCROCULE??
  ALERGI DUPA BANII SI NU TE MAI SATURA DUMNEZEU ODATA DE BANI…
  CIT FURI DIN TAXE SI IMPOZITE , IA ZI MA EXCROCULE , DIAVOL CE ESTI!
  UNDE TRAIESTI MĂ DIAVOLE DE NU VEZI CE E IN JURUL TAU ??
  DE VOI SPUNEA EMINESCU IN POEZIILE LUI …”IMPARATI SI PROLETARI” PE VOI VA CONDAMNA ACEST GENIU MĂ DIAVOLI CE SUNTETI… OARE NU TE BATE DUMNEZEU MĂ DIAVOLE PE TINE SI PE TOT SRI UL?
  CITI SUBALTERNI AU AU PUTUT SA AVANSEZE PE DREPT SUB CONDUCEREA TA MĂ MAFIOTULE??
  NUMAI PE SPAGI, HOTII, DIAVOL DE OM CE ESTI TU SI BUHAIURILE PUTREDE DIN SRI…
  MULT RAU AI FACUT PINA IN PREZENT MĂ MAFIOT/PARAZIT!!
  PICA INTRO ZI BOMBA SI PESTE MALL UL ALA BLESTEMAT FACUT DIN BANI FURATII…LUATI DE LA GURA SARACILOR CA SA SE LAFAIASCA PARAZITII/ VIERMII CA IN HOIT. UN HOIT A AJUNS TARA DIN CAUZA VOASTRA…..

  Răspunde
 4. MĂTA   26 octombrie 2017 at 7:11 am

  Bata va Dumnezeu sa va bata mai bine sa nu te fi fatat mata sa te fi scapat in wc sa fi putrezit de mic acolo, era mai bine pentru tine sa nu te fi nascut si idem pentru viermi buhaiti imbuibati de traiul bun si singele celor asupriti de de mafia voastra..sa va aduca Dumnezeu pe cap tot raul ce la ti facut , catolic pedofil si homosexual ce esti. Amin

  Răspunde

Scrie un comentariu