Prefectul ameninţă protestatarii cu amenzi


Radu Giurcă, prefectul judeţului Satu Mare susţine că până în prezent nu a primit indicaţii şi informaţii de la Guvern sau Ministerul Administraţiei şi Internelor referitoare la gestionarea situaţiei actuale din judeţ privind organizarea de acţiuni de protest, Însă, prefectul subliniază faptul că, „e bine să se ştie că există o legislaţie în domeniu pe care noi o cunoaştem, o stăpânim şi trebuie aplicată”!

„Deşi nu a fost autorizată, manifestaţia organizată duminică, 15 ianuarie, în parcul „Vasile Lucaciu” s-a desfăşurat paşnic, deci nu au fost probleme. În schimb, am înţeles că se preconizează şi în peerioada următoare astfel de manifestaţii în anumite zone ale oraşului. Ca atare, eu aş recomanda celor care doresc să manifeste s-o facă în mod paşnic şi civilizat, şi mai ales să solicite autorizaţie. Altminteri aplicăm legea, iar amenzile sunt destul de consistente şi nu dorim să facem treaba asta”! – a declarat prefectul.

8 Comentarii la "Prefectul ameninţă protestatarii cu amenzi"

 1. lidia   16 ianuarie 2012 at 7:02 pm

  altminteri?? dute mosule la gara! autoritatea guvernului in teritoriu???

  Deci protestul nu era autorizat, da dumneata esti baiat gigel si ii ierti…sau esti in cardasie cu ei?

  Răspunde
 2. Spamerless   16 ianuarie 2012 at 7:52 pm

  Comunistu-le lasa-ne!Nesimtit ordinar ce esti!

  Răspunde
 3. gabi   16 ianuarie 2012 at 8:44 pm

  ce tare! a iesit sa ne spuna cum nu si-o facut el datoria si ce si-a faceo data viitoare!

  sefu tau stie?

  Răspunde
 4. Fata babei și senil   16 ianuarie 2012 at 9:03 pm

  Nu fiți răi, măi oameni buni, cu un om bătrân! Voi nu aveți bunici, așa pe la 90 de ani? Nu știți că omul când îmbătrânește, ori moare ori se prostește? Mai bine ar merge domnu prefect (vedeți ce exprimare frumoasă?) după fostul manager city al Sătmarului, adică la pensie, că am auzit că pe la toamnă (după unii mai repede o leacă) se ridică țara și pre mulți o să-i popească….

  Răspunde
 5. Marius   16 ianuarie 2012 at 9:09 pm

  Da domle, sa le dea amenzi golanilor! Sa stea domle acasa, sa nu deranjeze lupoaica sau pe Lucaciu. Unde mai pui ca batranica cu a3-ul deasupra capului, mi s-a parut ca are fumigene si petarde sub palton…

  Răspunde
 6. nora   16 ianuarie 2012 at 10:23 pm

  Apoi daca mitingul o fost organizat de USL, ar fi fost sub ,,demnitatea" lor sa ceara autorizatie ca intr-o tara civilizata. Iar daca-i vorba chiar de Satu Mare, organele statului si legile trebuie ignorate, noroc cu ANAF-ul care vine sa-i colinde!(GNV)!

  Răspunde
 7. muppet   16 ianuarie 2012 at 10:33 pm

  Balbaitu naibii, amendeaza el pe ma-sa mare. Ce fata de militian are

  Răspunde
 8. matrozul nauc si mer   16 ianuarie 2012 at 10:48 pm

  La cerere va comunic datele personale.Ati facut pace cu d-nul Avram,sau il pregatiti de fezandat?Atentie Avrame,din nou vei fi pe tapet,sper sa nu musti!!!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.