Miting de protest la Satu Mare (16 poliţişti pregătiţi să intervină)

Azi 15 ianuarie, începând cu ora 16:00, lângă muzeul judeţean Satu Mare se va organiza, se pare, un miting de  protest împotriva actualului regim politic. Acţiunea are legătură cu protestele care au loc în BucureştiÎncă de ieri, sătmărenii au fost invitaţi prin intermediul Facebook şi a altor reţele de socializare să participe în număr cât mai mare. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Roxana Cristea, ne-a declarat că poliţia a aflat la fel ca toată lumea de posibilitatea organizării acestui miting de pe Facebook şi că în acest moment există un efectiv de 16 poliţişti pregătiţi să intervină în caz de nevoie, numărul lor putând fi suplimentat în funcţie de modul cum se va desfăşura protestul. Locţiitorul purtatorului de cuvânt al Jandarmeriei Satu Mare, Cristian Silaghi, a declarat că nu s-a suplimentat numărul de jandarmi care asigură în mod normal paza şi ordinea publică în zona centrală.  SĂTMĂREANUL va încerca să vă ţină la curent în timp real cu mersul evenimentelor prin intermediul profilului nostru de Facebook „Satmareanul Net” .

4 Comentarii la "Miting de protest la Satu Mare (16 poliţişti pregătiţi să intervină)"

 1. anti   15 ianuarie 2012 at 5:32 pm

  Daca iti merge bine stai in casa, daca nu, la miting lângă Lupoaica la 16 Te așteptam……..

  Răspunde
 2. nelu g   15 ianuarie 2012 at 5:52 pm

  Se dau sarmale, nu stiti?

  Răspunde
 3. gluma   15 ianuarie 2012 at 6:19 pm

  cica nu s-a suplimentat nr.de jandarmi, mergeti in centru la prefectura si vedeti toti jandarmii din judet acolo, oare toti asigura in mod normal paza si ordinea in centru?

  Răspunde
 4. pasword   18 ianuarie 2012 at 2:04 am

  toti ROMANII TIGANII UNGURII IESITI IN STRADA sau faceti foamea ca la noi romani ne cam place foamea………cine nu iese sa stea in casa ca un guster…….

  Răspunde

Scrie un comentariu