Hoțul din biserici a mai dat odată lovitura

Aceeaşi persoană care a sustras la începutul lunii, în 3 ianuarie, cutia milei dintr-o biserică din Ardud a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Se pare că omul s-a specializat pe furtul din biserici. Și spunem asta deoarece bărbatul este cercetat tot pentru comiterea unei infracţiuni de furt dintr-un lăcaş de cult, însă de această dată din Tășnad.

Hoțul a dat lovitura chiar în Ajunul Crăciunului. La momentul respectiv s-a sesizat faptul că persoane necunoscute au smuls de pe peretele bisericii două cutii metalice folosite la strângerea banilor pentru lumânări şi ”cutia milei”. Totodată, au forţat sistemele de închidere iar după ce au constatat că în acestea nu se găsesc sume de bani, le-au abandonat în curtea bisericii. Având în vedere că şi la Ardud a fost înregistrată o faptă similară, comisă prin acelaşi mod de operare, în urma cooperării poliţiştilor din Ardud şi Tăşnad, a fost depistat principalul suspect, un bărbat de 53 de ani.

Ioan L. din Ardud, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat, investigaţiile continuând pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.