Dan Puric vine din nou la Satu Mare


Asociaţia pentru Copii si Tineri 4 U din Satu Mare organizează conferinţa de lansare pentru cel de-al treilea volum al celebrului şi indrăgitului actor şi regizor Dan Puric , intitulat ,,Fii demn’’. Lansarea va avea loc în data de 18.01.2012 de la ora 19.00 si va fi găzduită de Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare . Preţul unui bilet este de 30 lei, valoare ce include şi cartea autorului.

Cartea lui Dan Puric este confesiunea unui om care se bucură de fiecare răsărit de soare şi care, cu sensibilitate, dar şi cu luciditate, redescoperă, atât pentru sine, cât şi pentru noi, reperele necesare oricărui român – mama, pământul şi martirii neamului. Invitaţii vor avea ocazia să discute cu artistul şi să obţină autografe de la acesta. Dan Puric nu se află la primul exerciţiu editorial, cărţile sale ,,Cine suntem” , „Omul frumos” bucurându-se de succes în rândul publicului.

Invitaţiile se pot procura de la Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4 U cu sediul pe B-dul Vasile Lucaciu nr 8 Satu Mare Informaţii: Perşa Alina 0724-161256

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.