Rajmond Molnar se pregăteşte pentru concursurile de caiac-canoe din acest an

Dacă în 2010 a reuşit să urce pe podium la Campionatul Naţional de Seniori la caiac de la Snagov, anul trecut (2011), sătmăreanul Rajmond Molnar s-a clasat pe locul VIII. Însă (ne)reuşita nu a făcut să-i strice cheful pentru competiţiile din acest an.

„Poate mi-am dorit prea mult şi am fost mai slab pregătit, ori m-am pregătit prea mult forţându-mă şi aşteptând mult de la acest campionat” se destăinuie Rajmond. Speră însă ca anul competiţional 2012 să vină cu rezultate mult mai bune. Sătmăreanul nostru va participa la o serie de competiţii de rang naţional. „În primăvara acestui an, în 10 aprilie, voi participa la Campionatul Naţional de fond la seniori de lângă Piteşti, la Bascov. Voi concura la proba de 6.000 metri. Apoi, tot acolo, imediat după prima competiţie va avea loc şi Cupa României. Aici mă voi înscrie la probele de 200 şi 1.000 m, însă specialitatea mea este cel de 1.000 m unde sper să obţin un loc cât mai bun. În funcţie de rezultatele acestor concursuri se va configura şi calendarul meu competiţional pentru restul anului”, spune Rajmond.

În ceea ce priveşte anul competiţional 2011, Rajmond Molnar spune că „nu mă pot mândri cu realizări prea strălucite. Dacă în 2010 am obţinut locul II la Campionatul Naţional de Seniori, anul trecut am fost doar pe locul VIII. Sper însă ca în acest an să reuşesc să revin pe o poziţie cât mai bună”.

Rajmond Molnar a început să practice caiac-canoe la vârsta de 15 ani la Clubul UNIO din Satu Mare care „prin ’95-’96 avea şi o secţie de caiac-canoe” spune sportivul sătmărean. La scurt timp a fost remarcat de antrenori şi chemat la lotul naţional însă în 2004 a hotărât să părăsească lotul şi să se întoarcă la Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.