Site-ul oficial al Primăriei Satu Mare, într-o nouă prezentare


Începând de miercuri, 4 ianuarie, site-ul oficial al Primăriei Satu Mare a îmbrăcat straie noi şi este accesibil într-o nouă prezentare. Baza de date a rămas cea a vechiului site, dar prin noul format se doreşte facilitarea accesului la informaţii şi îmbunătăţirea sistemului de comunicare online între cetăţeni şi serviciile din Administraţia Publică Locală.

La secţiunea „Cartea de Oaspeţi” sunt aşteptate opiniile şi sugestiile sătmărenilor cu privire la noua prezentare a site-ului.

4 Comentarii la "Site-ul oficial al Primăriei Satu Mare, într-o nouă prezentare"

 1. heh   4 ianuarie 2012 at 4:47 pm

  vezi ca ai pus link-ul catre site-ul asta, nu al primariei 🙂

  ps: buna idee cu webcam-ul. zi insorita acasa vad.

  Răspunde
 2. Valer   5 ianuarie 2012 at 2:14 am

  Din pacate constat ca cel care a scris articolul scurt de mai sus s-a uitat doar la aspectul mai colorat de suprafata a site-ului innoit, nu si la continut, dar face afirmatii laudative in necunostinta de cauza. La o simpla si rapida comparatie cu vechiul site se puteau observa modificari (sau erori) in organigrama afisata (ex. dispare "departamentul arhitect sef-ing. Veronica Pop, care dealtfel dispare totalmente din organigrama-probabil lucreaza sub acoperire, deasemenea dispare "serviciul autorizari in constructii" cu titular tot aceeasi d-na Pop). Mai grav de atat, au disparut in noul site, declaratiile de avere si cele de interese din ultimii 4-6 ani la 75-80 % din functionarii angajati, incalcandu-se astfel flagrant Legea functionarului public si Codul de conduita intrat in vigoare la 01.octombrie 2010. Si mai sunt si altele. Mai analizati si dvs. caci sunteti ziaristi si e pacat de atatia bani publici aruncati pe lucrari "anapoda".

  Răspunde
 3. Daniel   5 ianuarie 2012 at 8:54 pm

  E mai greu decat inainte sa scriu reclamatiile, de-abia merge.

  Răspunde
 4. tac'su   6 ianuarie 2012 at 3:33 pm

  ioai te, dar io nu inteles nimik. Sait de la primerie nu fost scris si in limbe da la nationalitate conlocuitor. Ioai, Ioai!

  Răspunde

Scrie un comentariu