Ciprian Florentin Man, numit în funcţia de procuror şef al DNA Satu Mare

Începând de la 1 ianuarie 2012, Ciprian Florentin Man este noul şef al DNA Satu Mare. Acesta a fost delegat în funcţie pe o perioadă de 6 luni, de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Laura Coduţa Kövesi.

Ciprian Florentin Man este absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii şi are o vechime ca magistrat de 7 ani şi două luni. Mai trebuie menţionat că în perioada august 2006 – decembrie 2010, Man a îndeplinit funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, iar din 1 decembrie 2010 este procuror la DNA – Biroul Teritorial Satu Mare din cadrul Serviciului Teritorial Oradea.

Un Comentariu la "Ciprian Florentin Man, numit în funcţia de procuror şef al DNA Satu Mare"

  1. GFG   1 martie 2012 at 3:47 am

    Sper ca la Satu Mare sa nu se mai faca retinerii pe povesti fara fapte.Cei ce aplica legea gresit uita ca mai sus de ei e Dumnezeu si nu iarta pe nimeni.Cine greseste cu fapta sa plateasca.Sa vedem daca au curajul sa-si recunoasca gresala public.Sa fie blestemati toti care calca in picioare un om din interes.

    Răspunde

Scrie un comentariu