Bătăi, în ”zorii” noului an

După o bătaie ruptă din filme un bărbat din Moftinu Mic a ajuns cu capul zdrobit la spital. Omul a fost făcut ”knock-out” de unul dintre prietenii săi de pahar.

După ce au băut toată ziulica la cârciuma din sat doi mușterii din Moftinu Mic s-au luat la pumni și … la picioare. De îndată ce au ieșit pe ușa barului, cei doi s-au certat dintr-un fleac, începând mai apoi să se lovească.

Neavând încotro, localnicii au cerut imediat ajutorul oamenilor legii, mai ales că bătaia s-a întețit de la o clipă la alta. S-au lovit până ce unul dintre ei, Sandor V., de 31 de ani, (poate mai slab de înger) a căzut la pământ. Prinzând mai mult curaj Robert B., de 23 de ani a tăbărât peste el lovindu-l cu picioarele în zona capului. După ce au reușit să-i despartă oamenii legii au văzut că e nevoie să ceară ajutorul medicilor. În urma leziunilor suferite Sandor V. a fost transportat la spital. Robert B., este cercetat penal pentru infracţiunea săvârşită, urmând ca medicii legişti să stabilească numărul exact de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei.

A luat un pumn de i-a zburat dintele

Parcă bătălia de la Podul Înalt dintre Ștefan cel Mare și Soliman Pașa s-ar fi mutat în orașul de pe Someș. Spunem asta după ce am aflat că un tânăr a rămas fără un dinte în urma unei lovituri zdravene încasate în zona feței la o pizzerie din Satu Mare. Este vorba despre Vasile Z., din Gherţa Mică, care a sesizat Poliţia în cursul acestei dimineţi (3 ianuarie), la ora 05.20, reclamând că, în incinta unei pizzerii din Satu Mare a fost lovit în zona feţei. Mai mult decât atât în urma loviturii acesta a rămas fără un dinte ca Magnificul său ”predecesor”. Oamenii legii au dat imediat de urmele ”dentistului” de ocazie. Este vorba despre Cosmin S., din Botiz, urmând a se stabili şi în acest caz numărul exact de zile de îngrijiri medicale şi a se proceda la corecta încadrare juridică a faptei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.