Şi-a luat prietena la bătaie

O femeie de 36 de ani din Ardud a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce a încasat câteva pălmi zdravene de la prietenul ei. Răzmeriţa a avut loc în noaptea de vineri, 23 spre sâmbătă, 24 decembrie, cu câteva minute după miezul nopţii.

Despre scandalul izbucnit în casa Biancăi K., de 35 de ani, poliţiştii au fost anunţaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă „112”. Ajunşi la faţa locului oamenii legii au constatat că răzmeriţa a izbucnit pe fondul consumului de alcool dar şi a unor neînţelegeri cu Marius D. de 36 de ani, cu care Bianca K. era în relaţii de prietenie. Acesta a lovit-o de mai multe ori cu palma peste faţă. În urma loviturii primite Bianca K. s-a dezechilibrat şi a căzut pe pardoseală, lovindu-se la cap.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare unde, în urma investigaţiilor efectuate, a fost diagnosticată „negativ osos”, nefiind internată. Bianca K. a fost îndrumată să se prezinte la Laboratorul de medicină legală, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate să se facă încadrarea juridică a faptei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.