Accidente cu victime în weekend

Poliţiştii rutieri nu prea au avut timp de sărbătorit în preajma Crăciunului. Graba şi neatenţia în trafic au dus la producerea unor accidente grave în weekendul trecut.

Vineri, 23 decembrie, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea o maşină marca Volkswagen Vento, pe strada Principală din Cămârzana, Vasile F., de 21 de ani, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes Vito, condus regulamentar pe sensul opus de mers de către Ioan F., de 30 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui Vasile F., precum şi rănirea a două pasagere aflate în autoturismul marca Mercedes, Mariana C. de 33 de ani şi Irina F. de 21 de ani.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 17.50, Mihai R. de 33 de ani, care conducea un autoturism marca BMW pe DN 19, pe direcţia Carei – Moftinu Mic, a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive şi s-a răsturnat cu maşina pe un teren alăturat drumului, pe partea stângă a direcţiei de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a şoferului, precum şi rănirea lui Ciprian P., de 22 de ani şi Mihai P., de 24 de ani, ambii pasageri în autoturism.

În Ajun de Crăciun, în timp ce circula cu maşina pe B-dul Muncii din Satu Mare, George B., de 26 de ani, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, aflat la intersecţia cu str. Astronauţilor şi l-a accidentat pe Paul B., de 73 de ani, care circula regulamentar, cu bicicleta, pe drumul cu prioritate. Atât şoferului cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.