Petrecere de sfârşit de an la Robi Fitness&Cardio Center

Sătmărenii care transpiră din greu din dorinţa de-a se menţine în formă prin sport şi mişcare, abonaţi la Robi Fitness&Cardio Center, situat în Piaţa Libertăţii nr.20, au demonstrat că, pe lângă mişcare şi efort, ştiu să se distreze pe cinste.

La fel ca şi antrenamentele zilnice, petrecerea de sfârşit de an organizată de Robi, unul dintre primii sătmăreni care au promovat practicarea cu consecvenţă a sportului pentru menţinerea sănătăţii şi a tinereţii, a avut loc într-o atmosferă destinsă. Echipamentele de sport au fost înlocuite cu ţinute adecvate unei petreceri, iar cei care frecventează centrul, au înlocuit cu dans mişcarea făcută în în sălile de cardio şi fitness, demonstrând fără efort că au aceeaşi rezistenţă şi pricepere ca pe bandă, bicicletă şi eliptică sau la aparatele pentru modelarea şi tonifierea musculaturii.

După Crăciun, cei care se desfată cu bunătăţi, au ocazia să revină la centru în intervalul 27-30 decembrie, iar apoi, toate caloriile acumulate la petrecerea de Revelion pot fi arse începând cu 3 ianuarie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.