Moşul TSD a poposit la Halmeu

Moşul TSD a poposit pentru doua zile şi la copiii de la Gradinita cu Program Prelungit din Halmeu. Alături de Moş Crăciun, presedintele TSD Halmeu, Pulbere Claudiu impreuna cu membrii Dragan Anca, Bota Adrian, Ghele Vasile si Pop Viorel le-au dăruit micuţilor peste 200 de pachete cu dulciuri.

Aşa cum este frumos, cei mici au pregătit pentru părinţi dar şi pentru Moşu’, sub îndrumarea educatoarelor o sumedenie de poezii, cântecele, colinde, dar şi obiceiuri de iarnă. Atras de frumoasele poezioare, Moş Crăciun a sosit pribeag sub bradul împodobit de prichindei, unde şi-a descărcat tolba plină de daruri. Cu ochii aţintiţi mai mult pe minunăţiile din sacul Moşului, copilaşii, cuminţi şi ascultători de altfel, s-au întrecut în recitări şi interpretări, care mai de care mai inedite. Şi cum efortul nu le putea rămâne nerăsplătit, Moş Crăciun le-a oferit la finalul serbării cadouri şi dulciuri.

Presedintele TSD Halmeu, Pulbere Claudiu a dorit sa transmita pe această cale tuturor locuitorilor comunei Halmeu dar si satmarenilor să aibă parte de zile liniştite, cu pace, înţelegere, mulţumire si nu in ultimul rand Sărbători Fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.