Fii și tu pentru o oră profesorul copilului tău

Președintele Organizației Municipale a PDL Satu Mare, dr. Laura Bota, împreună cu soțul ei, Adrian Bota, pentru un răstimp de o oră au fost dascălii clasei a III-a B de la Școala cu clasele I-VIII ”Grigore Moisil” Satu Mare.

Proiectul ”Fii și tu pentru o oră profesorul copilului tău” a fost pus la cale de învățătoarea clasei, Ica Donca. ”M-am inspirat din proiectul unei școli private din Cluj Napoca și m-am gândit că ar fi interesant de adaptat și la noi. Astfel, copiii au tras la sorți ordinea în care să vină părinții pentru a le preda o oră. Am avut tot felul de activități. Părinții copiilor au căutat să transmită câte ceva și din meseria lor micuților. De exemplu, ieri (marți, 20 decembrie), am avut un părinte profesor de rusă. I-a învățat pe copii să-și scrie numele cu ajutorul literelor chirilice”, a precizat Ica Donca.

Pentru ora de astăzi, ”profesorii” Laura și Adrian Bota s-au pregătit cu un set de șapte ghicitori împărțind copiii în trei grupe. În urma competiției cei doi ”dascăli” le-au oferit copiilor, dar și învățătoarei, Ica Donca, diplome pe care este scris: ”Pentru cei mai speciali spiriduși”. Ora a continuat apoi cu recitări de poezii și colinde. La sfârșitul orei de curs micuții au primit din partea celor doi ”profesori” dulciuri și cadouri de Crăciun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.