S-a sinucis prin electrocutare

Un bărbat de 64 de ani din Tășnad a ales mai degrabă moartea decât ”bisturiul” chirurgilor. Acesta a fost găsit fără suflare duminică, 18 decembrie, în jurul orei 17.30, chiar de către soție care a sunat la ”112”.

Despre acest caz au fost anunțați și oamenii legii care s-au deplasat de îndată la fața locului. Potrivit acestora bărbatul trebuia să meargă astăzi, 19 decembrie, pentru o operație la Cluj. Însă duminică seara și-a pus capăt zilelor prin electrocutare. Nimeni nu își explică de ce a recurs la acest gest.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Roxana Cristea ”bărbatul a fost electrician de meserie. După ce și-a trimis soția la cumpărături pentru drumul de astăzi, a improvizat un circuit după care și-a legat cablurile la mâini și la picioare și s-a electrocutat”.

Familia spune că bărbatul trebuia să fie operat în cursul zilei de astăzi de hernie. Potrivit unor surse neoficiale am aflat că bărbatul avea două fete, dintre care una a decedat la vârsta de 20 de ani, într-un accident de circulație, iar cealaltă lucrează în străinătate. Cercetările în acest caz continuă, însă din primele cercetări reiese că nu sunt suspiciuni de omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.