Consilierul PDL Ioan Nistor – acest Hamlet al Sătmarului


To be or not to be, aceasta este întrebarea. Consilierul judeţean PDL Ioan Nistor a ţinut morţiş să se remarce şi la finalul penultimei şedinţe din acest an a Consilului Judeţean Satu Mare. Şedinţa a avut loc luni, 19 decembrie şi, tocmai când dezamăgirea consilierilor era să dea pe dinafară din cauza lipsei intervenţiilor originale ale colegului PDL-ist Ioan Nistor, acesta a reuşi să atragă atenţia în stilul care l-a consacrat.

Cu o exprimare greu de desluşit, mai întâi Ioan Nistor s-a răfuit indirect cu presa, care “scrie despre el numai ce vrea”, deşi, “încă înainte de Paşti şi-a prezentat identitatea, să fie cunoscut”. Apoi s-a adresat direct preşedintelui Csehi Arpad, căruia “i-a mulţumit” pentru că i-ar fi aplicat o amendă de 200 lei, din motive pe care Ioan Nistor nu le-a putut preciza.

În vederea lămuririi situaţiei, Ioan Nistor a fost invitat în biroul preşedintelui Csehi, unde, în cele din urmă s-a descoperit că ar fi vorba despre o amendă în valoare de 200 de lei aplicată de Agenţia Naţională de Integritate deoarece nu şi-a depus la timp declaraţia de avere, cu toate că a fost înştiinţat în repetate rânduri cu privire la obligaţiile pe care le are ca şi consilier.

Potrivit declaraţiei de avere, depusă în 30 iunie 2011, Ioan Nistor deţine trei terenuri intravilane, trei apartamente în Satu Mare şi unul în Cluj Napoca, un autoturism Audi A2 din 2001, trei ceasuri şi o brăţară din aur, în valoare de 9000 de euro, şi are bani daţi cu titlu de împrumut la trei persoane, în valoare totală de 145.000 de euro(o sumă care te poate duce uşor cu gândul la un anume Sile, dar iar ne ia gura pe dinainte şi scriem doar ce vrem noi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.