„Ploaie de premii” pentru sportivii de la Royal Dance Club Satu Mare

Royal Dance Club a obţinut cinci medalii de aur, patru de argint şi una de bronz  la Concursul naţional de dans sportiv de la Turda.

Sâmbătă, 17 decembrie a avut loc a XV-a ediţie a Concursului naţional de dans sportiv “Cupa Potaisa” 2011, la care au participat peste 300 dansatori din ţară. Ovidiu Ignat a fost invitat ca arbitru la această ultimă competiţie din acest an.

Perechile de la Royal Dance Club au dominat această competiţie sportivă la toate categoriile de vârstă şi clasa. Astfel, perechea formată din Eduard Ignat – Silvia Ruba (foto), au obţinut locul I la “Open Standard” şi locul II la “Open Latino”, la categoria de vârstă 10-11 ani. Perechea Rareş Avram – Silvia Săvianu, s-au clasat pe locul I la categoria “Open Basic Standard” şi pe a doua treaptă a podiumului la “Open Basic Latino”, la categoria de vârstă 14-15 ani.

– Laurenţiu Ocian şi Oana Jagher, au obţinut medalia de aur la clasa D, categoria de vârstă 12-13 ani;
– Koskocsak Raul – Pop Valentina, locul I la clasa D şi locul V la “Open Basic Latino” vârsta 14-15 ani;
– Sebastian Ianc – Roxana Ştefanca, s-au clasat pe locul II la “Open Latino” 16-35 ani pereche mixtă “Quasar” Oradea şi “Royal Dance” Satu Mare;
– Filip Saliscan – Oana Bumba, locul I la “Neoficial” 10-11 ani;
– David Borota – Amalia Simion, locul II la “Neoficial” 10-11 ani;
– Mihnea Opre – Julia Chereji, locul III la clasa E 10-11 ani;
– Andrei Branga – Luiza Jurguţ, locul IV la clasa H 12-13 ani.

Meritul le aparţine atât sportivilor cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Marius Iepure şi Cristian Cordea. Urmează joi, 22 decembrie, la ora 18.00 un show incendiar cu mult dans şi cu multe surprise. Este vorba despre “Gala Royal” 2011, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. În cadrul evenimentului vor fi premiaţi sportivii care au obţinut rezultate remarcabile în acest an competiţional.

2 Comentarii la "„Ploaie de premii” pentru sportivii de la Royal Dance Club Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.