Festivitate de Crăciun la Asociaţia Langdon Down Transilvania


O festivitate prilejuită de sosirea lui Moş Crăciun în mijlocul beneficiarilor Asociaţiei Langdon Down Transilvania a avut loc vineri, 17 decembrie, la Centrul de Zi “Speranţa” din Satu Mare.

Într-o atmosferă caldă şi emoţionantă, copiii şi tinerii din cadrul asociaţiei, alături de părinţi şi invitaţi, s-au bucurat de colinde, dar şi de întâmpinarea lui Moş Crăciun care a sosit cu sacul plin. Pentru activităţile desfăşurate pe parcursul anului, Moşul i-a răsplătit cu cadouri pe tinerii şi copiii cu sindrom Down, după care programul a continuat cu distracţie şi voie bună, cu discuţii între părinţi, invitaţi şi personalul asociaţiei.

Cu ocazia acestei festivităţi, părinţii şi invitaţii prezenti, au avut ocazia să vadă şi o mică expozţtie realizată din produsele artizanale specifice de Crăciun pregătite de către beneficiari. Dansul şi bucuria acestora i-au molipsit pe invitaţi, iar personalul asociaţiei speră că va reuşi ca şi anul viitor să aducă multă bucurie şi zâmbete celor suferinzilor de sindromul Down.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.