Băi, vinuri şi locuri unice în Ungaria de nord

Oameni de afaceri care îşi desfăşoară activitatea în domeniul turistic din Ungaria de nord au fost prezenţi astăzi, 15 decembrie, la Satu Mare pentru a-şi prezenta ofertele potenţialilor clienţi care se gândesc să viziteze această regiune a ţării. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Târgului de Crăciun din complexul comercial Grand Mall Satu Mare, cu începere de la ora 16.00.

Înainte însă, a avut loc un workshop la Hotel “Astoria” din Satu Mare destinat specialiştilor în turism. Acţiunea începută astăzi, continuă vineri, 16 decembrie, la Baia Mare, unde prestatorii de servicii din Ungaria de nord vor fi prezenţi la Gold Plaza tot în cadrul unui Târg de Crăciun. În cadrul workshopului şi a Târgului de Crăciun de astăzi, au fost prezentate diferitele localităţi, zone, atracţii, crame şi hoteluri din zona muntoasă a Ungariei de nord.

Din prezentarea regiunii nu a putut lipsi nici faimoasa regiune viticolă istorică “Tokaj”, reprezentată de hoteluri de renume. Tokaj şi regiunea sa au fost incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO întrucât aici este produs unul din cele mai celebre vinuri din lume “Tokaji Aszú” – “Vinul regilor, regele vinurilor”. De asemenea, au fost prezenţi expozanţi şi din: Miskolc, Eger şi Mezőkövesd.

Celor interesaţi le-au fost oferite informaţii şi despre celelalte zone ale regiunii şi despre ofertele turistice ale acestora, cum ar fi Peştera de Calcar din Aggtelek, Satul vechi, patrimoniul din Hollókő, noile hoteluri SPA din Mátra, cetăţile din zonă, atracţii, repere. Evenimentul a fost organizat de Oficiul de Turism al Ungariei şi Direcţia Regională de Marketing Turistic din Ungaria de Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.