145 de cereri pentru camera intimă la Penitenciarul Satu Mare

Camera intimă din cadrul Penitenciarului Satu Mare se bucură de un real succes în rândul deţinuţilor. Potrivit evidenţelor instituţiei în cursul acestui an au fost aprobate 145 de cereri venite din partea celor care doreau câteva clipe intime, departe de ochii vigilenţi ai gardienilor.

Potrivit regulilor, deţinuţii au dreptul de maximum o dată la trei luni să se retragă în intimitatea camerei, împreună cu soţiile sau partenerele de viata. Însă, pentru a avea şansa de a primi ”dezlegare” din partea comisiei de specialitate care (se spune) că analizează cu rigurozitate fiecare cerere, deţinuţii nu trebuie să fi avut nici o sancţiune disciplinară în cele şase luni premergătoare depuneri cererii. Apoi, trebuie să participe la acţiunile socio-culturale organizate de instituţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt a Penitenciarului Satu Mare, Raluca Dimulescu ”camera intimă din cadrul Penitenciarului a fost înfiinţată în 2007. Deţinuţii selectaţi au dreptul la maximum două ore de intimitate. Nu ştiu câte cereri au fost depuse însă, până la data de 15 noiembrie, au fost aprobate un număr de 145 de cereri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.