Femeile liberale, cu diplomele la vedere

Cochete, zâmbitoare și încrezătoare în forțele proprii, femeile liberale din Satu Mare și-au scos la vedere astăzi, 14 decembrie, în fața presei, diplomele (cinci la număr) care le-au fost oferite în cadrul Galei Naționale a Femeilor Liberale care a avut loc duminică, 11 decembrie, în orașul de pe Dâmbovița. Conferința de presă cu pricina a avut loc la sediul PNL Satu Mare, de la ora 14.15.

La întâlnirea cu ziariștii au fost prezenți președintele Organizației Județene de Femei a PNL Satu Mare, Dorina Grunfeld, cei doi vicepreședinți OFL de la nivel de județ: Anna Maria Marușca și Ramona Rișcău, reprezentantul femeilor liberale din Satu Mare în cadrul Biroului Permanent Național a OFL, Aurelia Vulciu, președintele organizației municipale a femeilor liberale Satu Mare, Marcela Papici și Doina Muntean, care a făcut parte din grupul femeilor liberale care s-au deplasat la Gala din capitală.

”Suntem mândre noi și de tot ce am realizat. Am dus la bun sfârșit multe proiecte dar mai avem mult de lucru. Eforturile noastre sunt recunoscute și facem parte dintre organizațiile fruntașe din țară”, a declarat în luarea de cuvânt Anna Maria Marușca.
Cu un spirit cât se poate de optimist, Aurelia Vulciu consideră că ”noi, femeile liberale suntem în stare să aducem un plus valoare societății în care trăim”.

Diplomele au fost acordate pentru proiectele desfășurate precum cel intitulat ”PNL are grijă de sănătatea ta”, dar și pentru eforturile depuse pentru prezentarea măsurilor USL la Satu Mare. Pe de altă parte, a fost recunoscut și efortul președintelui organizației județene a PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi pentru că vine în sprijinul OFL Satu Mare, ori de câte ori este nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.