Copiii din Ardud au învățat cum să se ferească de hoți

Copiii de la Grădinița cu Program Săptămânal Ardud respectiv elevii Grupului Școlar din oraș au învățat astăzi, 14 decembrie, câte ceva despre regulile de circulație dar și cum să se ferească de hoți, în cadrul campaniei ”Fii precaut! Hoții nu dorm”, desfășurat de polițiștii Compartimentului de Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

”Lecția” susținută de oamenii legii a avut loc de la ora 10.00. Așa cum le stă bine micuților, aceștia s-au dovedit extrem de activi înghesuindu-se să răspundă întrebărilor adresate de către oamenii legii. De asemenea, au fost interesați și de informațiile prezentate de către polițiști, ascultându-i cu multă atenție. Copilașii au primit cadouri câte o vestă reflectorizantă pe care apoi să le de-a părinților lor, iar special pentru ei, câte un liniar pe care era scris: ”Să nu te joci cu viața ta”.

Elevii în schimb au aflat cum să se ferească de hoți. Au fost făcute, totodată, recomandări privind protecția locuințelor în perioada sărbătorilor și a vacanței de iarnă, subliniindu-se că tratarea cu discreție a subiectelor referitoare la sumele de bani și valorile deținute de familie trebuie să fie prima regulă pentru a ne feri de hoții din locuințe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.