Concurență acerbă în rândul vânzătorilor de brazi de Crăciun

Dacă la sfârșitul săptămânii trecute doar un singur comerciant (și acela din Sălaj) s-a încumetat să-și scoată brazii de Crăciun la vederea clienților, luni, 12 și astăzi, 13 decembrie, sălăjeanul a dat de o concurență destul de puternică. Zeci de comercianți s-au avântat în afacerile cu brazi de Crăciun, visând la un ban în plus, înainte de sărbători.

Prețurile variază destul de mult, de la un client la altul, mai ales că, toți vânzătorii sunt puși și pe tocmeală numai să scape cât mai degrabă de marfă. Astfel, sătmărenii pot găsi brazi la prețuri începând de la 40 de lei dar și mai mari la prețuri de 180-200 lei. Cei care doresc brazi mai micuți, îi pot cumpăra chiar la 10-20 de lei.

Cu toate că brazi sunt cu duiumul, clienții nu prea se înghesuie să se tocmească cu comercianții. ”Mai așteptăm până săptămâna viitoare, să mai scadă prețurile. E prea devreme încă să cumpărăm brazi. Oricum, de la mijlocul săptămânii viitoare se vor ieftini. Îi vor da și la prețuri de nimic, numai să scape de marfă”, spune unul dintre trecători.

Un Comentariu la "Concurență acerbă în rândul vânzătorilor de brazi de Crăciun"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.