Pianiștii de la Palatul Copiilor au susținut un spectacol inedit, înainte de Crăciun

Micii pianiști de la Palatul Copiilor Satu Mare le-au demonstrat duminică, 11 decembrie, părinților cât de mult au evoluat în studiul acestui instrument. Recitalul susținut de elevii profesoarei Mariana Moga a avut loc de la ora 17.30, la Centrul Multicultural ”Poesis” Satu Mare.

Pentru spectacolul de dinainte de sfintele sărbători de Crăciun Mariana Moga a selectat copii atât de la clasa de ”începători” cât și copii care stăpânesc mai bine ”nobilul instrument”, așa cum îi place să-i zică pianului dascălul grupului de copii. Micuții, lăsându-și emoțiile deoparte s-au așezat în jurul pianului după care, rând pe rând s-au așezat în fața claviaturii pentru a-și etala talentul în fața spectatorilor. Evoluția copiilor a fost răsplătită din plin de aplauzele auditoriului. Mai mult decât atât, la sfârșitul recitalului de muzică clasică copiii au primit de Moș, și câte un pachet plin cu dulciuri.

Cei care au pierdut ocazia să-i asculte ”live” pe micuții elevi ai Marianei Moga, sunt așteptați joi, 15 decembrie, de la ora 17.00, pe scena sălii de conferințe a Muzeului Județean (MJ) Satu Mare, de pe B-dul Vasile Lucaciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.