Și ”cei mici” s-au întrecut astăzi la concursul de mediu

După ce liceenii au trecut joi, 8 decembrie, de ”focul” testelor grilă în cadrul concursului ”Viață pentru mediu, viață pentru om”, competiția a continuat astăzi, 9 decembrie, actori de această dată fiind elevii de gimnaziu.

În urma deliberării juriului, cei mai pregătiți elevi s-au dovedit a fi cei de la Școala cu clasele I-VIII din Viile Satu Mare. Locul secund a fost ocupat de Școala cu clasele I-VIII ”Ion Creangă”, iar ultimul loc al podiumului i-a revenit Școlii din Tășnad. ”De asemenea, am mai acordat și două mențiuni. Una pentru echipajul Școlii cu clasele I-VIII ”Petofi Sandor” din Livada iar a doua mențiune pentru Școala nr. 3 din Negrești Oaș”, a decalrat purtătorul de cuvânt al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare, Adriana Culda. Premiile au constat în echipamente sportive.

La concurs s-au prezentat 25 de echipaje din cele 28 înscrise în competiție. Fiecare echipaj format din câte trei elevi au avut de rezolvat un test cu zece întrebări tip grilă, având ca tematică colectarea și reutilizarea deșeurilor electrice și electronice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.