Negreştenii sunt aşteptaţi luni pentru efectuarea analizelor gratuite


După Satu Mare, Carei şi Tăşnad, acţiunea privind evaluarea riscului cardiovascular pe baza parametrilor metabolismului glucidic şi lipidic, a greutăţii şi a tensiunii arteriale a populaţiei din judeţul Satu Mare, se va desfăşura în oraşul Negreşti Oaş.

Locuitorii Negreştiului şi cei din localităţile învecinate sunt aşteptaţi luni, 12 decembrie, la Policlinica Spitalului Nou din Negreşti Oaş (intrarea dinspre strada Vrăticel), între orele 9:00 -17:00, cu Cartea de Identitate, pentru a fi testaţi gratuit în cadrul acestui program.

La finalul evaluării, fiecare persoană va primi o fişă cu datele examenului clinic, iar rezultatele analizelor de sânge, pe baza cărţii de identitate, pot fi ridicate de la fişierul situat în clădirea Spitalului Vechi Negreşti Oaş, etajul III, începând cu ziua de miercuri, 14 decembrie. între orele 9:00-14:00.

Acţiunea este organizată de Consiliul Judeţean Satu Mare împreună cu Centrul de Diabet al Spitalului Judeţean în cadrul studiului privind evaluarea riscului cardiovascular pe baza parametrilor metabolismului glucidic şi lipidic, a greutăţii şi a tensiunii arteriale a populaţiei din judeţul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.