Copii, veniți în lumea lui Walt Disney!

Secția de împrumut pentru copii din cadrul Bibliotecii Județene (BJ) Satu Mare organizează în perioada 8 – 17 decembrie o serie de evenimente dedicate împlinirii a 110 ani de la nașterea lui Walt Disney.

Bibliotecarii secției au pregătit o bogată expoziție tematică de carte intitulată ”În lumea lui Walt Disney” iar toți copiii care vor frecventa biblioteca în această perioadă vor primi câte un ecuson personalizat cu unul dintre cele mai îndrăgite personaje din desenele animate realizate de celebrul creator. Totodată, copiii care doresc să afle mai multe informații despre Walt Disney, vor primi din partea BJ un exemplar dintr-o schiță biografică concepută și realizată de bibliotecarele secției de împrumut pentru copii.

Astfel, în zilele de 12 și 14 decembrie, în intervalul orar 17.00-18.00, toți copiii, părinții și bunicii care îndrăgesc filmul de animație, sunt invitați să vizioneze ecranizări precum: ”Frumoasa și Bestia”, ”Cenușăreasa”, ”Pinocchio”, ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, ”Pisicile aristocrate”, ”Cocoșatul de la Notre Dame”, ”Mikey Mouse” și ”Mica Sirenă”.

Printre primii copii care se vor bucura de atmosfera de basm creată la BJ Satu Mare, se vor afla 12 elevi de la Școala generală ”Zelk Zoltan” din Nyiregyháza, Ungaria. Ei se află în Satu Mare la invitația Liceului Teoretic German ”Johann Ettinger” cu scopul de a participa la ”Bazarul de Crăciun”. Vizita copiilor din Ungaria este programată pentru vineri, 9 decembrie, de la ora 15.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.