Se deschide târgul Moşului

Pentru al şaptelea an consecutiv Târgul Moşului, acţiune organizată de “Caritas” Satu Mare îşi deschide din nou porţile în Centrul Nou. Târgul va fi deschis până în data de 6 decembrie, iar sătmărenii vor avea ocazia să cumpere pentru cei dragi cadouri diferite la preţuri mult mai mici faţă de cele din magazine. În 6 decembrie, ultima zi a acţiunii, la târg va fi prezent şi Moş Crăciun, care va oferi dulciuri şi jucării copiilor cuminţi.
Anul acesta, Târgul Moşului se află la cea de-a şaptea ediţie şi, la fel ca în anii anteriori, Organizaţia “Caritas” va instala vineri, 2 decembrie, în Pasajul “Corneliu Coposu” din Centrul Nou căsuţe cu produse şi obiecte confecţionate de către beneficiarii Caritas -copii, vârstnici şi persoane cu dizabilităţi, care vor putea pot fi cumparate de către sătmăreni pentru a le darui celor dragi.

La fiecare ediţie a târgului, banii rezultaţi din vânzarea produselor expuse vor fi folosiţi pentru cumpărarea de cadouri care vor fi oferite copiilor săraci aflaţi în evidenţele Organizaţiei “Caritas”. Fără îndoială că şi în acest an, atracţia principală a târgului va fi Moş Crăciun, care va poposi în mijlocul copiilor în data de 6 decembrie, ora 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.