Tâlhărită și a bătută în plină stradă

Prin intermediul unui apel de urgenţă 112, înregistrat luni, 28 noiembrie, la ora 15.23, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării. În urma anchetei efectuate oamenii legii au stabilit că Flavia V., de 40 de ani, se deplasa pe Strada Piaţa 1 Mai din municipiu, având în mână un portofel, moment în care o persoană necunoscută a lovit-o şi i-a furat-o, părăsind în fugă locaţia. Femeia însă, în încercarea de a-şi recupera portmoneul l-a prins de haină pe tânăr, dar acesta a ripostat violent, lovind victima cu pumnul şi piciorul, cauzându-i femeii traumatisme la nivelul feţei, al mâinilor şi genunchilor. În portofel, femeia avea 20 de euro, 30 de lei, carduri şi acte personale, prejudiciul total ridicându-se la suma de 300 lei.

Victima infracţiunii a furnizat poliţiştilor date cu privire la semnalmentele celui care i-a sustras prin violenţă banii, şi astfel, pornind de la aceste informaţii, coroborate cu datele rezultate din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a reuşit în timp foarte scurt depistarea suspectului, N.D., de 15 ani.
Având în vedere vârsta suspectului, acesta va fi supus, conform procedurii, unei expertize medico-psihiatrice pentru a se stabili dacă a acţionat cu discernământ, infracţiunea reţinută în sarcina sa fiind tâlhărie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.