Au băut, apoi s-au bătut

Luni, 28 noiembrie, un bărbat de 36 de ani, din Săcăşeni s-a prezentat la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, medicii stabilind diagnosticul de fractură occipitală (în partea posterioară a craniului). Deoarece persoana a reclamat că a fost bătută, personalul medical a sesizat Poliţia, fiind demarate astfel investigaţiile în cauză.

Poliţiştii Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală au stabilit că între bărbatul de 36 de ani şi un alt consătean, Florin M., de 26 de ani, pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict, discuţiile degenerând în exercitarea de violenţe. Astfel, Florin M. i-a aplicat victimei o lovitură cu pumnul în faţă, bărbatul căzând şi lovindu-se la cap, pierzându-şi temporar cunoştinţa. Agresiunea a avut loc duminică, 27 noiembrie, în jurul orei 21.00, Viorel B., de 36 de ani, precizând că starea sa de sănătate s-a înrăutăţit doar în ziua următoare, când s-a şi deplasat la spital.

Cercetările continuă în cauză, faţă de Florin M. întocmindu-se acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, urmând a fi întocmit şi un raport medico-legal privitor la natura leziunilor suferite de victimă şi numărul de zile de îngrijiri medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.