,,Cupa Satu Mare la floretă, cadeţi” – competiţie internaţională la Satu Mare


Cea de-a treia ediţie a competiţiei internaţionale de scrimă ,,Cupa Satu Mare la floretă, cadeţi” va avea loc la Satu Mare în luna februarie a anului viitor. În vederea organizării şi cofinanţării evenimentului, executivul Primăriei Satu Mare a iniţiat un proiect de hotărâre care a fost inclus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local prevăzută pentru marţi, 29 noiembrie.

Pentru organizarea ediţiei din anul 2012, se estimează participarea a peste 200 concurenţi înscrişi şi a peste 70 oficialităţi (arbitri, observatori, echipe tehnice, oficiali federali). Evenimentul va fi organizat cu susţinerea materială şi financiară a Federaţiei Române de Scrimă şi a Clubului Sportiv Satu Mare. Concursul se va desfăşura pe parcursul a trei zile în două săli în paralel (sala de scrimă “Alexandru Csipler” în şi sala veche a Liceului cu Program Sportiv), iar în vederea organizării acestuia Primăria prevede alocarea din bugetul propriu a 40.000 lei.

În cazul în care legea bugetului de stat nu va fi adoptată cu cel puţin trei zile înainte de expirarea exerciţiului bugetar 2011, decontarea se va face din bugetul provizoriu al municipiului Satu Mare, conform prevederilor art. 40 din Legea nr. 273/2006 a finanţelor publice locale, urmând ca la aprobarea bugetului pentru anul 2012 să se ţină cont de această cheltuială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.